Gelijk naar de inhoud

Nieuwe lestijden vanaf 11 januari

Volgende week vinden de eerste zwemlessen van dit jaar plaats. We zien jullie graag weer op tijd bij de kassa en aan de badrand. Om te zorgen dat de overgang tussen lessen en groepen vlekkeloos verloopt hebben wij onze lestijden voor de vrijdag aangepast. Op deze manier hebben de zweminstructeurs genoeg tijd om de aanwezige zwemmers te noteren en materiaal te pakken die zij nodig hebben voor de les.

De nieuwe lestijden zijn als volgt:

Lestijden woensdag

De lestijden op woensdag zijn niet veranderd. Deze zijn hetzelfde als je al gewend bent.

Groep Start les Einde les
Leszwemmen kinderen
18:40
19:25
Snorkelen
18:40
19:25
Nieuwe lestijden vrijdag

De lestijden op vrijdag zijn licht aangepast. De lessen voor de kinderen beginnen 10 minuten eerder. De lessen voor de volwassenen beginnen 5 minuten eerder. 

Groep Start les Einde les
Leszwemmen kinderen
18:50
19:35
Zwemvaardigheid kinderen
18:50
19:35
Leszwemmen volwassenen heel uur
19:40
20:40
Leszwemmen volwassenen 1e half uur
19:40
20:10
Leszwemmen volwassenen 2e half uur
20:15
20:45
Zwemvaardigheid volwassenen
19:40
20:40

Meer nieuwsberichten

Terugblik snorkelclinics op Jeugdvakantieland

Dit jaar heeft de 65e editie van Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam plaats gevonden. Zwemmen Rotterdam-Zuid was er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maakten bezoekers kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden!

Lees verder
Start seisoen 2023-2024

De zomervakantie is helaas voorbij, maar dat betekent dat de zwemlessen gelukkig weer beginnen! Deze week vinden de eerste lessen van het seizoen weer plaats. In dit bericht delen we met jullie de belangrijke veranderingen en zaken. Aanpassing lestijden vrijdag We hebben gemerkt dat de lestijden vorig seizoen niet voor...

Lees verder
Doe mee aan snorkelclinics op Jeugdvakantieland!

Dit jaar vindt de 65e editie van Jeugdvakantieland plaats in Ahoy Rotterdam. Zwemmen Rotterdam-Zuid is er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maak je kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden! Doe je mee? Over de snorkelclinics Tijdens de...

Lees verder