Gelijk naar de inhoud

Ons Kluppie 2017: Wij zijn genomineerd, stem snel op ons!

Wij zijn verheugd om jullie mede te delen dat onze mooie vereniging genomineerd is voor Ons Kluppie 2017. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond, met als prijs 2.500 euro, welke we willen gaan gebruiken om de verbondenheid binnen de vereniging te versterken.

Publiciteit via Ons Kluppie

Naast het prijzengeld zorgt deze actie er tevens voor dat we veel publiciteit krijgen. Begin april zal RTV Rijnmond bij ons langs komen voor een interview en om sfeeropnames te maken. Deze zullen te horen en zien zijn bij Rijnmond Sport, ook zullen deze via de kanalen van de organisatie gedeeld worden. Wij zullen deze ook op onze website plaatsen. Zodra ze beschikbaar zijn, kunt u de opnames als update vinden in dit bericht.

Stem op ons!

Naast ons zijn er nog 9 andere sportverenigingen in Rotterdam genomineerd om Ons Kluppie van 2017 te worden. De winnaar zal bepaald worden aan de hand van welke vereniging de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de actieperiode (50%) en een professionele jury onder leiding van Leontien van Moorsel (50%). Daarom willen wij aan al onze leden en supporters vragen om op ons te stemmen. Ook vragen wij u om hiervoor uw netwerk in te zetten, dus vraag uw vrienden, familie en collega’s om ook vooral te stemmen!

Stemmen kan via de website van Rotterdam Sportsupport: https://www.rotterdamsportsupport.nl/stemmen-ons-kluppie-2017/

en via de Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport door onze foto te liken:

Je kan zowel via de website als Facebookpagina je stem op ons uitbrengen, stem dus via beide op ons!

Namens het bestuur en alle leden danken wij u alvast van harte voor uw stem.

Update: 27 april 2017

Het interview en de sfeeropnames die op 5 april gemaakt zijn door RTV Rijnmond zijn vandaag uitgezonden. Bekijk hieronder de opname:

Met het afspelen van bovenstaande video kan YouTube mogelijk cookies plaatsen.
Ons Kluppie 2017

Meer nieuwsberichten

Terugblik snorkelclinics op Jeugdvakantieland

Dit jaar heeft de 65e editie van Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam plaats gevonden. Zwemmen Rotterdam-Zuid was er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maakten bezoekers kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden!

Lees verder
Start seisoen 2023-2024

De zomervakantie is helaas voorbij, maar dat betekent dat de zwemlessen gelukkig weer beginnen! Deze week vinden de eerste lessen van het seizoen weer plaats. In dit bericht delen we met jullie de belangrijke veranderingen en zaken. Aanpassing lestijden vrijdag We hebben gemerkt dat de lestijden vorig seizoen niet voor...

Lees verder
Doe mee aan snorkelclinics op Jeugdvakantieland!

Dit jaar vindt de 65e editie van Jeugdvakantieland plaats in Ahoy Rotterdam. Zwemmen Rotterdam-Zuid is er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maak je kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden! Doe je mee? Over de snorkelclinics Tijdens de...

Lees verder