Gelijk naar de inhoud

Ons Kluppie 2017: Wij zijn genomineerd, stem snel op ons!

Wij zijn verheugd om jullie mede te delen dat onze mooie vereniging genomineerd is voor Ons Kluppie 2017. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond, met als prijs 2.500 euro, welke we willen gaan gebruiken om de verbondenheid binnen de vereniging te versterken.

Publiciteit via Ons Kluppie

Naast het prijzengeld zorgt deze actie er tevens voor dat we veel publiciteit krijgen. Begin april zal RTV Rijnmond bij ons langs komen voor een interview en om sfeeropnames te maken. Deze zullen te horen en zien zijn bij Rijnmond Sport, ook zullen deze via de kanalen van de organisatie gedeeld worden. Wij zullen deze ook op onze website plaatsen. Zodra ze beschikbaar zijn, kunt u de opnames als update vinden in dit bericht.

Stem op ons!

Naast ons zijn er nog 9 andere sportverenigingen in Rotterdam genomineerd om Ons Kluppie van 2017 te worden. De winnaar zal bepaald worden aan de hand van welke vereniging de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de actieperiode (50%) en een professionele jury onder leiding van Leontien van Moorsel (50%). Daarom willen wij aan al onze leden en supporters vragen om op ons te stemmen. Ook vragen wij u om hiervoor uw netwerk in te zetten, dus vraag uw vrienden, familie en collega’s om ook vooral te stemmen!

Stemmen kan via de website van Rotterdam Sportsupport: https://www.rotterdamsportsupport.nl/stemmen-ons-kluppie-2017/

en via de Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport door onze foto te liken:

Je kan zowel via de website als Facebookpagina je stem op ons uitbrengen, stem dus via beide op ons!

Namens het bestuur en alle leden danken wij u alvast van harte voor uw stem.

Update: 27 april 2017

Het interview en de sfeeropnames die op 5 april gemaakt zijn door RTV Rijnmond zijn vandaag uitgezonden. Bekijk hieronder de opname:

Met het afspelen van bovenstaande video kan YouTube mogelijk cookies plaatsen.
Ons Kluppie 2017

Meer nieuwsberichten

Uitnodiging Algemene Vergadering 8 april 2024

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Vergadering 2024 (verder AV).Het huidige bestuur zal hier verantwoording afleggen over het boekjaar 2023. Wij vragen u zich via e-mail aan secretaris@zwemmenrz.nl: aan te melden als u hierbij aanwezig wilt zijn; af te melden als u hierbij niet aanwezig zult zijn. De...

Lees verder