Gelijk naar de inhoud

Ons Kluppie 2017: Wij zijn genomineerd, stem snel op ons!

Wij zijn verheugd om jullie mede te delen dat onze mooie vereniging genomineerd is voor Ons Kluppie 2017. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond, met als prijs 2.500 euro, welke we willen gaan gebruiken om de verbondenheid binnen de vereniging te versterken.

Publiciteit via Ons Kluppie

Naast het prijzengeld zorgt deze actie er tevens voor dat we veel publiciteit krijgen. Begin april zal RTV Rijnmond bij ons langs komen voor een interview en om sfeeropnames te maken. Deze zullen te horen en zien zijn bij Rijnmond Sport, ook zullen deze via de kanalen van de organisatie gedeeld worden. Wij zullen deze ook op onze website plaatsen. Zodra ze beschikbaar zijn, kunt u de opnames als update vinden in dit bericht.

Stem op ons!

Naast ons zijn er nog 9 andere sportverenigingen in Rotterdam genomineerd om Ons Kluppie van 2017 te worden. De winnaar zal bepaald worden aan de hand van welke vereniging de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de actieperiode (50%) en een professionele jury onder leiding van Leontien van Moorsel (50%). Daarom willen wij aan al onze leden en supporters vragen om op ons te stemmen. Ook vragen wij u om hiervoor uw netwerk in te zetten, dus vraag uw vrienden, familie en collega’s om ook vooral te stemmen!

Stemmen kan via de website van Rotterdam Sportsupport: https://www.rotterdamsportsupport.nl/stemmen-ons-kluppie-2017/

en via de Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport door onze foto te liken:

Je kan zowel via de website als Facebookpagina je stem op ons uitbrengen, stem dus via beide op ons!

Namens het bestuur en alle leden danken wij u alvast van harte voor uw stem.

Update: 27 april 2017

Het interview en de sfeeropnames die op 5 april gemaakt zijn door RTV Rijnmond zijn vandaag uitgezonden. Bekijk hieronder de opname:

Met het afspelen van bovenstaande video kan YouTube mogelijk cookies plaatsen.
Ons Kluppie 2017

Meer nieuwsberichten

Uitnodiging Algemene Vergadering 17 april 2023

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Vergadering 2023 (verder AV). In verband met de Corona pandemie en geannuleerde ledenvergaderingen zal het huidige bestuur verantwoording afleggen over de boekjaren 2020, 2021 en 2022. Wij vragen u zich via e-mail aan secretaris@zwemmenrz.nl: aan te melden als u hierbij aanwezig wilt...

Lees verder
website header foto - lestijden
Nieuwe lestijden vanaf 11 januari

Volgende week vinden de eerste zwemlessen van dit jaar plaats. We zien jullie graag weer op tijd bij de kassa en aan de badrand. Om te zorgen dat de overgang tussen lessen en groepen vlekkeloos verloopt hebben wij onze lestijden voor de vrijdag aangepast.

Lees verder
Nieuwsbrief 2022.3

Sinterklaas is weer in het land aangekomen, de kerstvieringen en kerstvakantie staan voor de deur. 3e diplomazwemronde weer van start. We willen u weer een en ander vertellen. Leest u snel verder!

Lees verder