Skip to content

Techniekzwemmen

Naast wedstrijdzwemmen en banenzwemmen, kunt u ook bij ons terecht voor techniekzwemmen. Bij techniekzwemmen volgt u dezelfde trainingsprogramma’s als de wedstrijdzwemmers, echter hoeft u niet aan wedstrijden deel te nemen. Techniekzwemmen is uitermate geschikt voor degenen die geen wedstrijden willen zwemmen, maar wel de zwemslagen en conditie willen verbeteren onder leiding van een instructeur. Wij bieden techniekzwemmen aan voor jeugd (<16 jaar) en volwassenen (>16 jaar). De enige eis is dat u minimaal het B diploma heeft. Heeft u nog geen B diploma? Dan bent u natuurlijk ook welkom om bij ons uw diploma te behalen bij het leszwemmen. Als techniekzwemmer kunt u elke week 2 trainingen volgen. Alle trainingen vinden plaats in Zwemcentrum Rotterdam bij Winkelcentrum Zuidplein. Tijdens deze trainingen traint u/ uw kind mee met de Active groepen van onze wedstrijdafdeling. Bekijk hieronder wanneer u en/ of uw kind bij ons kan komen trainen.

dagtijdgroeplocatie

Woensdag

18:15 - 19:15

JeugdZwemcentrum Rotterdam

Woensdag

17:30 - 18:30

VolwassenenZwemcentrum Rotterdam
Vrijdag

17:30 - 18:30

JeugdZwemcentrum Rotterdam
Vrijdag17:30 - 18:30VolwassenenZwemcentrum Rotterdam
Techniekzwemmen, banenzwemmen of wedstrijdzwemmen?

Twijfelt u nog tussen techniekzwemmen, banenzwemmen en/ of wedstrijdzwemmen? Vergelijk dan hieronder de belangrijke kenmerken.

Techniekzwemmen Banenzwemmen Wedstrijdzwemmen
Contributie per maand
€46,50
€30,-
€46,50 tot 108,90
Aantal trainingen
1 per week op woensdag of vrijdag
1 per week op vrijdag
1 tot 19 uur per week
Begeleiding van een trainer
Ja
Nee (wel toezicht)
Ja
Deelname aan wedstrijden
Nee
Nee
Ja
Contributie

Zwemmen is helaas niet gratis, daarom moet u als lid contributie betalen om te mogen techniekzwemmen bij ons. De contributie wordt elk jaar tijdens de algemene vergadering vastgesteld en is gebaseerd op de kosten die wij maken voor het huren van zwemwater, aanschaf van nieuwe materialen, administratieve handelingen, etc. Zwemmen is geen goedkope sport, maar doordat techniekzwemmen voornamelijk door vrijwilligers gegeven worden kunnen wij het voor een lagere prijs aanbieden dan veel andere partijen.

Voor techniekzwemmen is de contributie voor 2020 vastgesteld op de onderstaande bedragen:

Maandelijks Per kwartaal Jaarlijks
10 x €46,50
4 x €116,25
€465,-

Voor dit bedrag mag u één keer per week deelnemen aan een training van één uur.

Meer informatie over contributie en betalingsmogelijkheden kunt u vinden op de pagina Contributie techniekzwemmen.

Inschrijven

Lijkt het techniekzwemmen iets voor u en/ of uw kind? Dan bent u van harte welkom om een keer te komen kijken tijdens één van onze trainingsavonden. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer een proeftraining te komen volgen. Meldt u hiervoor aan via het inschrijfformulier.