Gelijk naar de inhoud

Terugblik snorkelclinics op Jeugdvakantieland

Dit jaar heeft de 65e editie van Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam plaatsgevonden. Zwemmen Rotterdam-Zuid was er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maakten bezoekers kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden!

Tijdens de clinics gaven wij deelnemers van Jeugdvakantieland een introductie in het snorkelen. Na het passen en voorbereiden van de duikbril kregen de zwemmertjes een snorkel en leerden ze hoe zij met de snorkel onder water kunnen zwemmen. Belangrijk daarbij: eerst uitademen boven water, dan pas inademen, en altijd zwemmen met een vuist naar voren, anders stoot je misschien je hoofd! Na deze basis werden er onder water sommen opgelost, memo gespeeld, langs obstakels gezwommen en duikspeelgoed opgedoken.

Voor de kleinere kinderen zonder A-diploma hadden wij ook het spetterkwartier, elk uur kon een groepje van maximaal 6 kinderen spelen en spetteren in de grote zwembadcontainer, ook ouders kregen daarbij een proefje van het koude water!

Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, hebben wij met de snorkelclinics en het  spetterkwartier 439 deelnemers blij kunnen maken.

Wij bedanken graag het DeltaPORT Donatiefonds, Stichting Spartaan Zwemmen en de Gemeente Rotterdam voor hun financiële bijdrage aan deze activiteit.

Mede mogelijk gemaakt middels een financiële bijdrage van:

Meer nieuwsberichten

Terugblik snorkelclinics op Jeugdvakantieland

Dit jaar heeft de 65e editie van Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam plaats gevonden. Zwemmen Rotterdam-Zuid was er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maakten bezoekers kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden!

Lees verder
Start seisoen 2023-2024

De zomervakantie is helaas voorbij, maar dat betekent dat de zwemlessen gelukkig weer beginnen! Deze week vinden de eerste lessen van het seizoen weer plaats. In dit bericht delen we met jullie de belangrijke veranderingen en zaken. Aanpassing lestijden vrijdag We hebben gemerkt dat de lestijden vorig seizoen niet voor...

Lees verder
Doe mee aan snorkelclinics op Jeugdvakantieland!

Dit jaar vindt de 65e editie van Jeugdvakantieland plaats in Ahoy Rotterdam. Zwemmen Rotterdam-Zuid is er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maak je kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden! Doe je mee? Over de snorkelclinics Tijdens de...

Lees verder