Gelijk naar de inhoud

We gaan weer afzwemmen!

De zomervakantie komt er alweer bijna aan, dat betekent dat we nog snel voor de zomervakantie 1 keer gaan afzwemmen! De komende weken gaan we tijdens de zwemlessen proefzwemmen, we kijken dan welke zwemmers en snorkelaars klaar zijn om voor hun diploma af te zwemmen.

Ben jij klaar voor het afzwemmen? Dan krijg geeft de instructeur een uitnodiging mee. 
Ben je er nog niet klaar voor dan wordt dat tegen je verteld. De instructeur die het beoordeelt zal dan ook uitleggen waarom je nog niet mag afzwemmen. 

Op de onderstaande datums organiseren we het proefzwemmen en afzwemmen:

Groep Proefzwemmen Afzwemmen
Snorkelen 2 en 3
24 mei
14 juni
Zwemvaardigheid Kinderen
26 mei
23 juni
Snorkelen 1
31 mei
21 juni
ABC Kinderen woensdag
31 Mei
23 juni (vrijdag!)
ABC Kinderen vrijdag
2 juni
23 juni
Zwemvaardigheid volwassenen
2 juni
23 juni
ABC Volwassenen
9 juni
30 juni

Zorg ervoor dat je op deze dagen naar de zwemles kan komen. We kunnen helaas niet op andere momenten dan hierboven het proefzwemmen en afzwemmen organiseren.

Meer nieuwsberichten

Uitnodiging Algemene Vergadering 8 april 2024

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Vergadering 2024 (verder AV).Het huidige bestuur zal hier verantwoording afleggen over het boekjaar 2023. Wij vragen u zich via e-mail aan secretaris@zwemmenrz.nl: aan te melden als u hierbij aanwezig wilt zijn; af te melden als u hierbij niet aanwezig zult zijn. De...

Lees verder
Nieuwsbrief 2024.1

De eerste nieuwsbrief dit jaar. Leest u snel verder want er zijn momenten die uitvallen, er komt een Algemene Vergadering aan en nog veel meer interessante feitjes en mededelingen die we graag met u delen.

Lees verder
Terugblik snorkelclinics op Jeugdvakantieland

Dit jaar heeft de 65e editie van Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam plaats gevonden. Zwemmen Rotterdam-Zuid was er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maakten bezoekers kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden!

Lees verder