Gelijk naar de inhoud

We gaan weer afzwemmen!

De zomervakantie komt er alweer bijna aan, dat betekent dat we nog snel voor de zomervakantie 1 keer gaan afzwemmen! De komende weken gaan we tijdens de zwemlessen proefzwemmen, we kijken dan welke zwemmers en snorkelaars klaar zijn om voor hun diploma af te zwemmen.

Ben jij klaar voor het afzwemmen? Dan krijg geeft de instructeur een uitnodiging mee. 
Ben je er nog niet klaar voor dan wordt dat tegen je verteld. De instructeur die het beoordeelt zal dan ook uitleggen waarom je nog niet mag afzwemmen. 

Op de onderstaande datums organiseren we het proefzwemmen en afzwemmen:

Groep Proefzwemmen Afzwemmen
Snorkelen 2 en 3
24 mei
14 juni
Zwemvaardigheid Kinderen
26 mei
23 juni
Snorkelen 1
31 mei
21 juni
ABC Kinderen woensdag
31 Mei
23 juni (vrijdag!)
ABC Kinderen vrijdag
2 juni
23 juni
Zwemvaardigheid volwassenen
2 juni
23 juni
ABC Volwassenen
9 juni
30 juni

Zorg ervoor dat je op deze dagen naar de zwemles kan komen. We kunnen helaas niet op andere momenten dan hierboven het proefzwemmen en afzwemmen organiseren.

Meer nieuwsberichten

Terugblik snorkelclinics op Jeugdvakantieland

Dit jaar heeft de 65e editie van Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam plaats gevonden. Zwemmen Rotterdam-Zuid was er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maakten bezoekers kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden!

Lees verder
Start seisoen 2023-2024

De zomervakantie is helaas voorbij, maar dat betekent dat de zwemlessen gelukkig weer beginnen! Deze week vinden de eerste lessen van het seizoen weer plaats. In dit bericht delen we met jullie de belangrijke veranderingen en zaken. Aanpassing lestijden vrijdag We hebben gemerkt dat de lestijden vorig seizoen niet voor...

Lees verder
Doe mee aan snorkelclinics op Jeugdvakantieland!

Dit jaar vindt de 65e editie van Jeugdvakantieland plaats in Ahoy Rotterdam. Zwemmen Rotterdam-Zuid is er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maak je kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden! Doe je mee? Over de snorkelclinics Tijdens de...

Lees verder