Gelijk naar de inhoud

Zomerstop seizoen 2016-2017

De zomervakantie komt er weer aan, en daarmee ook de zomerstop. Ook onze vrijwilligers gebruiken deze tijd om uit te rusten en op te laden voor het nieuwe seizoen.
Deze week zijn de laatste trainingen en lessen van dit seizoen, deze sluiten we traditioneel weer af met leuke activiteiten. Bekijk hieronder wat wij gepland hebben voor uw activiteit en de data voor de laatste en eerste lessen en trainingen.

Leszwemmen jeugd en snorkelen

Traditioneel sluiten wij het leszwemmen en snorkelen voor de jeugd af met ouder- en kind zwemmen. Hierbij kunt u ervaren hoe wij uw kind lesgeven, dus neem uw zwempak of zwembroek mee en zwem gezellig mee! Als u niet wilt/ kunt zwemmen, dan bent u welkom om de les te volgen vanaf de kant. Wij willen u vragen om u aan enkele simpele regels te houden om te zorgen dat het ouder- en kind zwemmen goed verloopt:

 • U zwemt mee in het badje van uw kind.
 • Bij het meezwemmen in het diepe verwachtten wij dat u zwemvaardig bent en mee kunt zwemmen (lees: een diploma heeft).
 • Zwemmers uit de ondiepe baden blijven in verband met de veiligheid in het ondiep.
 • Het is ouder- en kind zwemmen, dus broertjes, zusjes en andere familieleden mogen plaats nemen op de tribune.
  Met uitzondering van begeleiders/ voogden die ouder zijn dan 18 jaar.
 • Indien u vanaf de kant de les volgt, vragen wij u om op blote voeten, met schone badslippers of met overschoentjes over de schoenen de zwemzaal te betreden.

De laatste lessen voor de zomerstop zijn op:

 • Woensdag 5 juli
 • Vrijdag 7 juli

De eerste lessen na de zomerstop zijn op:

 • Woensdag 23 augustus
 • Vrijdag 25 augustus
Leszwemmen volwassenen
De laatste les voor het volwassen leszwemmen, zullen we afsluiten met diplomazwemmen voor het A- en C-diploma. Degenen die hier klaar voor zijn, hebben hiervoor een uitnodiging gehad. Neem nog eens goed thuis het programma door en vergeet niet de juiste kleding mee te nemen! Wij wensen jullie veel geluk toe. Programma A-diploma Programma C-diploma De laatste les voor de zomerstop is op:
 • Vrijdag 7 juli
De eerste les na de zomerstop is op:
 • Vrijdag 25 augustus
Wedstrijd- en techniekzwemmen

Traditioneel sluiten wij de laatste trainingen van het wedstrijd- en techniekzwemmen af met vrije trainingen. Voor de minioren en junioren betekent dit vaak dat zij kiezen voor vrijzwemmen. Op dinsdag zal voor hen dan ook de duikplank aan het einde van de training opengesteld worden. Met de senioren wordt er op de betreffende avonden besproken wat zij willen doen en hoe zij het seizoen willen afsluiten. Elke training zullen er minimaal 1 of 2 banen vrij zijn voor de zwemmers die baantjes willen trekken.

De laatste trainingen voor de zomerstop is op:

 • Dinsdag 4 juli
 • Vrijdag 7 juli

De eerste trainingen na de zomerstop is op:

 • Dinsdag 22 augustus
 • Vrijdag 25 augustus
Gevonden voorwerpen
  Tijdens het afgelopen seizoen hebben wij weer enkele spullen gevonden na de lessen en trainingen die achtergelaten waren. Is uw kind kleding, slippers of armbandjes kwijtgeraakt afgelopen seizoen? Bekijk dan op de foto of deze erbij liggen en haal ze op na de les. Kunt u deze week niet meer naar het zwembad komen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook of laat hieronder een reactie achter, wij zullen het gevonden voorwerp dan bewaren. Mochten de gevonden voorwerpen aan het einde van deze week (vrijdag voor 21:00) niet geclaimd zijn, dan zullen wij ze doneren aan het Leger Des Heils.

Wij wensen alle leden en hun familie een spetterende zomervakantie toe en zien jullie graag weer terug vanaf 22 augustus.

Meer nieuwsberichten

Uitnodiging Algemene Vergadering 8 april 2024

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Vergadering 2024 (verder AV).Het huidige bestuur zal hier verantwoording afleggen over het boekjaar 2023. Wij vragen u zich via e-mail aan secretaris@zwemmenrz.nl: aan te melden als u hierbij aanwezig wilt zijn; af te melden als u hierbij niet aanwezig zult zijn. De...

Lees verder
Nieuwsbrief 2024.1

De eerste nieuwsbrief dit jaar. Leest u snel verder want er zijn momenten die uitvallen, er komt een Algemene Vergadering aan en nog veel meer interessante feitjes en mededelingen die we graag met u delen.

Lees verder
Terugblik snorkelclinics op Jeugdvakantieland

Dit jaar heeft de 65e editie van Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam plaats gevonden. Zwemmen Rotterdam-Zuid was er dit jaar weer bij om snorkelclinics te geven. Tijdens de clinics maakten bezoekers kennis met het snorkelen en de wonderen die onder water gevonden kunnen worden!

Lees verder