Gelijk naar de inhoud

Contact

Mocht u vragen hebben met betrekking tot ons aanbod, de vereniging of iets anders, dan kunt u middels onderstaande gegevens contact opnemen. Ook kunt u uw vraag en/of opmerking versturen via het contactformulier op deze pagina.

Let u er alstublieft op dat wij een zwemvereniging zijn die les geven in het zwembad. Wij kunnen geen antwoord geven op vragen over het rooster en de activiteiten van het zwembad zelf. Hiervoor kunt u contact opnemen met Zwemcentrum Rotterdam of Sportbedrijf Rotterdam.

Als u telefonisch contact met ons wilt opnemen, willen wij u vriendelijk vragen om dit in de avonduren te doen, onze contactpersonen zijn namelijk vrijwilligers die overdag andere werkzaamheden verrichten. Indien u voicemail krijgt, wilt u dan uw naam, telefoonnummer en kort uw vraag inspreken? Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zwemlocatie

Onze zwemlessen en -trainingen vinden plaats in Zwemcentrum Rotterdam bij Zuidplein. In de nabije omgeving zijn er tal van parkeermogelijkheden. Ook kunt u er gemakkelijk met het openbaar vervoer komen.

Clubhuis en postadres

Wij hebben een clubhuis waar wij vergaderingen, trainingen en activiteiten organiseren. Ook is dit ons postadres, wilt u ons post sturen stuur dit dan dus naar dit adres.