Gelijk naar de inhoud

Contact

Mocht u vragen hebben met betrekking tot ons aanbod, de vereniging of iets anders, dan kunt u middels onderstaande gegevens contact opnemen. Ook kunt u uw vraag en/of opmerking versturen via het contactformulier op deze pagina. Indien u liever direct naar één van onze afdelingen een mail wilt sturen, kunt u op deze pagina het bijbehorende e-mailadres vinden.

Als u telefonisch contact met ons wilt opnemen, willen wij u vriendelijk vragen om dit in de avonduren te doen, onze contactpersonen zijn namelijk vrijwilligers die overdag andere werkzaamheden verrichten. Indien u voicemail krijgt, wilt u dan uw naam, telefoonnummer en kort uw vraag inspreken? Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zwemlocatie

Onze zwemlessen en -trainingen vinden plaats in Zwemcentrum Rotterdam bij Zuidplein. In de nabije omgeving zijn er tal van parkeermogelijkheden. Ook kunt u er gemakkelijk met het openbaar vervoer komen.

Clubhuis en postadres

Wij hebben een clubhuis waar wij vergaderingen, trainingen en activiteiten organiseren. Ook is dit ons postadres, wilt u ons post sturen stuur dit dan dus naar dit adres.