Gelijk naar de inhoud

Inschrijven leszwemmen Volwassenen

Bent u geïnteresseerd om bij ons zwemlessen te volgen? Schrijf uzelf dan in voor de wachtlijst met het formulier op deze pagina. Op het moment dat wij een plek beschikbaar hebben, zullen wij u uitnodigen voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens deze proefles kunt u kennis maken met ons en ervaren hoe wij les geven. Bent u helemaal tevreden dan kunt u zich gelijk in laten schrijven als lid en gelijk beginnen met de zwemlessen.

Na het versturen van het formulier op deze pagina krijgt u een bevestigingsmail. Dit is gelijk de bevestiging dat wij uw inschrijving hebben toegevoegd aan onze wachtlijst.

Helaas hebben wij en andere aanbieders een lange wachtlijst voor leszwemmen voor volwassenen. Dit komt door de grote vraag en een klein aantal verenigingen en zwembaden die het aanbieden. Hieronder vindt u een schatting van de lengte van de huidige wachtlijst.

Groep Lengte wachtlijst
Watergewenning of nog geen diploma
Minimaal 1,5 jaar
A, B en C
Direct plaats! (1 maand)

Inschrijfformulier Leszwemmen Volwassenen

1Wie bent u?
2Activiteitsdetails
3Samenvatting
  • Uw gegevens

  • Wij gebruiken uw telefoonnummer om u te bellen als wij een plaats beschikbaar hebben voor uw kind.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u een bevestiging te sturen van deze inschrijving.
  • Wij willen graag weten of u al een van de onderstaande diploma heeft of niet. Op deze manier kunnen wij u voor de juiste groep uitnodigen.
    Wilt u een diploma opnieuw halen? Selecteer dan het hoogste diploma die u heeft behaald en geef dit aan bij bijzonderheden (volgend veld).
  • Voor ons staat de veiligheid en een goede aanpak voorop, daarom vragen wij u om deze informatie met ons te delen. Onder bijzonderheden verstaan wij: lichamelijke uitdagingen (geamputeerde ledematen, ledematen met een beperkte bewegingsvrijheid, etc.); mentale uitdagingen (autisme, PDD-NOS, ADHD, ADD, etc.) en aandoeningen als epilepsie, astma, hartklachten, etc. Als het bovenstaande niet van toepassing is, vult u dan 'geen' in.