Skip to content

Ons bestuur

Net als andere verenigingen heeft ook die van ons een bestuur. Op deze pagina stellen wij onze bestuursleden graag aan u voor. Het bestuur kunt u via het volgende e-mailadres bereiken: bestuur@zwemmenrz.nl
Bestuur - Eric - secretaris
Eric
Voorzitter (ad-interim) en secretaris

Nadat mijn kinderen in 2004 op zwemles gingen bij de vereniging duurde het niet lang tot ik als vrijwilliger langs de badrand hielp en niet veel later zelfstandig les gaf bij zwemmers voor de diploma’s ABC en Zwemvaardigheid. Tot medio 2019 heb ik het het les- en diplomazwemmen gecoördineerd.
Mijn zoon ging na zijn 6e diploma op wedstrijdzwemmen en het duurde dan ook niet lang voor ik daar actief werd als assistent-trainer. Ik heb veel plezier in het lesgeven en trainen van zwemmers. Ons credo gaat zeker voor mij op. Ik wordt extra gemotiveerd als ik zie dat dat zwemmers iets leren en zich verbeteren. In de tussentijd ben ik toegetreden tot het bestuur en vervulde tot april 2014 de secretarisrol. Ik ben er tijdelijk tussenuit gestapt om volledig aandacht te kunnen schenken aan de fusie. Sinds april 2016 ben ik weer als secretaris actief en ondersteun de vereniging overal waar het nodig is. Op dit moment vervul ik ook ad interim de voorzittersrol. Ik hoop zo een positieve stimulans te geven aan andere vrijwilligers en mijn ondertussen opgedane kennis over te kunnen dragen.  

Petra de Bel - Penningmeester
Petra
Penningmeester
Kleur haar:  soms blauw, soms blond
Taak in het bestuur: Penningmeester en je vind me vaak bij de kassa.
Terecht gekomen bij ZRZ via: toen 2 zwemmende jongens waarvan er nu nog 1 bij de vereniging zit.
Druk met: werk als planner van medewerkers in de beveiliging, opvoeden 2 puber jongens( in 2020 17 en 14 jaar) en ZRZ.
Bereikbaar via mail: penningmeester@zwemmenrz.nl
of spreek me aan bij de kassa.
Mijn motivatie om deel te nemen in het bestuur is: Deze gezonde vereniging gezond te houden en om mee te denken om zwemmen bereikbaar te houden voor zoveel mogelijk mensen.
Bestuur - Fija - 2e penningmeester
Fija
2e Penningmeester

Ik ben Fija Reynart, 46 jaar en ik ben moeder van 2 kinderen, Yoeri en Rianne. Ook ben ik getrouwd met Eric die langs de kant staat. Mijn kinderen gingen in 2004 op zwemles. Ik ben toen vrijwel direct gevraagd of ik mee wilde helpen bij de kassa. Daar heb ik toen gehoor aan gegeven. We zaten toen met zijn tweeën. Vanaf 2007 heb ik alles op mij genomen. Mijn werk bij de kassa, is contributiebetalingen ontvangen en deze verwerken in de administratie. Voor de ouders ben ik de eerste contactpersoon. Ik ben verantwoordelijk voor de wachtlijst, nieuwe kinderen bellen en uitnodigen voor proeflessen. Ook help ik mee in het bad als er genoeg mensen bij de kassa zitten. Daarnaast hebben we een clubhuis waar ik ook het nodige voor organiseer, regel en mee help aan het onderhoud. Ik vind alle activiteiten heel erg leuk om te doen. Het doet mij steeds weer veel plezier als de kinderen hun diploma halen en deze vol trots aan mij laten zien.

Ralf Hoppenbrouwer
Ralf
Algemeen bestuurslid

Ik ben Ralf Hoppenbrouwer, 30 jaar en in het dagelijks leven geef ik leiding over de containerteelt van een boomkwekerij. Door kader verloop en uitval ben ik als jeugdkader begonnen op de snorkelafdeling van Spartaan. Een van de voorlopers van onze huidige vereniging. Tegenwoordig geef ik op twee avonden zwemles en zit in de elementair commissie. In deze commissie hou ik me vooral bezig met de coördinatie van de vrijdagavond en het opleiden van onze kaders.

Ik raak extra gemotiveerd als zwemmers en kaders groeien in hun eigen vaardigheden en het resultaat na het diploma zwemmen

Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging  vandaar dat ik me heb aangemeld als bestuurslid.

Als algemeen bestuurslid Elementair wil ik me inzetten voor een stabiele en sportieve vereniging. En deze verder helpen ontwikkelen waar mogelijk.

Christa
Christa
Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Christa Stam, geboren in 1988 in Maassluis. 

Op mijn 20e ben ik begonnen met zwemmen en hier bij ZRZ terecht gekomen. Daarnaast ben ik me bezig gaan houden met het wedstrijdsecretariaat en was ik verantwoordelijk voor een aantal competitiewedstrijden. 

Afgelopen seizoen ben ik gevraagd om bij het bestuur aan te sluiten en zo gezegd, zo gedaan! Nu houd ik mij vooral bezig met de wedstrijdzwemmers, masters en indelingen van trainingen. 

anelida
Anèlida
Algemeen bestuurslid
Hoi, ik ben Anélida (Ramos Monteiro-Cotino), 39 jaar. Mijn dochter zwemt/traint al 3 jaar bij de vereniging en doet aan wedstrijdzwemmen. Gezien ik toch al zeker 2x per week in het zwembad ben, heb ik maar besloten me nuttig te maken als vrijwilliger.